Wie zijn wij

Ecologic Milieuadviesbureau BVBA (verkort Ecologic Advies) werkt gepaste oplossingen uit voor bedrijven en organisaties in het domein van milieu, arbeidsveiligheid, energie en ruimtelijke ordening.

De doelstelling van Ecologic Advies is om samen met de klant mee te denken en snel in te werken om een op maat-van-de-klant geschreven oplossing te bekomen.

Wenst u aan de minimale voorwaarden te voldoen binnen de regelgeving of wenst u een stap verder te gaan, in beide pistes zal Ecologic Advies zorgen voor het efficiënt inzetten van je middelen om tot het gewenste resultaat te komen.

Ecologic Advies biedt een geheel dienstenpakket aan bestaande uit eerstelijnsadvies, onderzoek en analyse, implementatie, controle en audit, coördinatie en opvolging.Deze soms wel complexe materies vereisen diepgaande kennis en ervaring.

Ecologic Advies is sinds 2004 actief in deze domeinen. Medewerkers bestaan uit ingenieurs en zijn erkend als milieucoördinator A en/of preventieadviseur niveau 1 en hebben jarenlange ervaring in verschillende industrietakken zoals chemie, metaal en industriebouw. Door opleiding en het uitvoeren van meerdere opdrachten en projecten bij verschillende klanten in verschillende nijverheden en industrieën kan Ecologic Advies zijn toegevoegde waarde snel bewijzen.

Een “klare kijk” staat niet zomaar in de basislijn van Ecologic Advies. Een klare kijk hebben staat voor een neutrale, objectieve benadering waarin kosten efficiëntie en het vertrouwen met de klant essentieel is in het uitvoeren van de opdrachten.

Wenst u contact of meer informatie ga naar contact